Hemelse Handen

Kindermassage - Hemelse Handen

Hoe verloopt een Kindermassage?

Ieder kind is anders en vraagt een individuele aanpak. Ik doe eerst een intakegesprek met uw zoon/dochter. Na dit gesprek lees ik een verhaaltje voor, om hun geest en lichaam te ontspannen. Daarna wordt met de kindermassage gestart.

Workshop Babymassage

BABY MASSAGE

Leer je kindje beter kennen.

Babymassage is een prettige maniert om als ouder je kind beter te leren kennen. Ik masseer uw liefste baby. Indien u wenst kan ik u de juiste massagetecnieken ook aanleren. Dit stimuleert de band tussen baby en ouder. Babymassage is vanaf 6 weken tot 9 maanden.

BEAUTY KIDS VERJAARDAGSFEESTJE

Geniet met je vrienden en vriendinnetjes van een heerlijke kindermassage.

Wil je graag met je vriendinnetjes een leuke en unieke middag beleven? Wij bieden een workshop massage aan zodat jullie leren masseren en dit ook bij elkaar mogen uitvoeren.

Een dag om dus helemaal tot rust te komen samen met je beste vriendinnen.

smiling-children-hugging-2022-03-08-00-15-22-utc

Boek je afspraak.

Ben je overtuigd van onze werkmethode? Twijfel dan niet om een afspraak te boeken bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter in goede handen is en volledig tot rust kan komen.

Massage aan huis

Ik kom naar je toe en masseer je in je eigen  vertrouwde omgeving. Alles wordt voorzien van massagetafel, olie en  op de achtergrond een muziekje. Na de massage kan nog nagenieten of zelfs direct gaan slapen.