Hemelse Handen

RELAXMASSAGE
HOTSTONE MASSAGE
ZORGMASSAGE
ZWANGERSSCHAPSMASSAGE
VIERHANDENMASSAGE
DUO MASSAGE
BABYMASSAGE
KINDERMASSAGE

Massage Hemelse Handen

€60,00 - 1U | €90,00 - 1,5U

Kom volledig tot rust.

Dit is ongetwijfeld de meest gekende. Het is een volledig manuele behandeling van het lichaam. De spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht. Ontspanning kan, zowel geestelijk als lichamelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Na een verkennend gesprek behandelen we de klachten.

€90,00 - 1,5U

Haal je energie terug via de Hot Stone massage.

Hotstone is een intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de zachte, ronde basaltstenen dringen diep door in de spieren. De techniek zorgt voor een diepe relaxatie en bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel worden gewerkt, wat de behandeling effectiever maakt.

€60,00 - 1U

Zorgmassage voor mensen die zorgbehoevend zijn. streelzachte bewegingen en zorgzame aandacht.

Zorgmassage is een aangepaste en veilige manier die in eerste instantie speciaal ontwikkeld werd voor kankerpatiënten. De technieken bij een zorgmassage zijn zacht, traag en met volle aandacht. Er  wordt niet gewerkt met kneden en hard duwen. Het is net door deze subtiele bewegingen dat we als masseur de cliënt in een diepe ontspanning kunnen brengen. Een zorgmassage verhoogt het welzijn van de cliënt. Zo kunnen klachten zoals angst, pijn, misselijkheid, slapeloosheid,… verlicht worden. Het helpt om je om het contact en het vertrouwen in je eigen lichaam terug te vinden. Tijdens een intakegesprek bespreken samen je wensen en zoek ik naar een behandeling die afgestemd is op jouw situatie.

€60,00 - 1U

Met een zwangerschaps massage en verlicht rugpijn en bekkenklachten.

Een zwangerschapsmassage is een moment van ontspannings waarbij voeten, benen, armen, rug, hoofd, nek en schouders gemasseerd worden. Bij het masseren van de rug zal je op je zij liggen om comfortabel van de behandeling te genieten en tijdens de rest van het masseren kan je gewoon op je rug liggen. Een zwangerschapsmassage is niet alleen rustgevend voor de mama, maar ook,voor de baby
in haar buik.

€120,00 - 1U

Vierhanden Massage

De aanraking van 4 handen over je lichaam zorgt ervoor dat je je volledig overgeeft aan het hier en
nu. 2 therapeuten die volledig op elkaar zijn ingesteld laten je graag genieten van deze unieke
behandeling. Hun 4 handen bewegen en dompelt je volledig onder in een weldaad van rust en
ontspanning.

Laat jezelf of iemand anders verwennen

€120,00 - 1U | €180,00 - 1,5U

Duo Massage

Samen gezellig genieten met je partner, vriend of vriendin , moeder of dochter. Jullie worden
gemasseerd in dezelfde ruimte en op hetzelfde moment. Via een intake achterhalen we je voorkeuren.

Massage aan huis

Ik kom naar je toe en masseer je in je eigen  vertrouwde omgeving. Alles wordt voorzien van massagetafel, olie en  op de achtergrond een muziekje. Na de massage kan nog nagenieten of zelfs direct gaan slapen.